preloader

Blog

El 2021, la Clínica Santa Creu va realitzar més de 1.500 proves de la Covid-19

El 2021, la Clínica Santa Creu va realitzar més de 1.500 proves de la Covid-19

El 2021, la Clínica Santa Creu va realitzar més de 1.500 proves de la Covid-19

L’any 2021, la Clínica Santa Creu de Figueres ha realitzat més de 1.500 proves diagnòstiques relacionades amb la Covid-19, entre PCR, serologia IgG i test antigènic. A la demanda habitual d’empreses i mútues de salut laboral, en aquestes darreres setmanes s’hi ha sumat el fet que alguns països de la Unió Europea exigeixen, per a deixar entrar els ciutadans, tenir un comprovant d’un resultat d’una prova conforme la persona no té el coronavirus.

És el cas d’Alemanya durant els mesos de gener i febrer, i la mesura va afectar especialment al sector del transport. Es va habilitar un sistema d’autobusos llançadora des de la Jonquera fins a la Clínica Santa Creu que traslladaven els conductors de camions que es dirigien al país germànic per tal que es poguessin fer el test antigènic i disposar del comprovant que acreditava que no tenien la Covid-19.

En els últims dies el perfil de l’usuari ha canviat i ara la majoria són turistes que necessiten tenir un resultat negatiu de la PCR per accedir a França.

Qualsevol persona pot sol·licitar realitzar-se una prova diagnòstica de la Covid-19 a la Clínica Santa Creu (test antigènic, PCR o serologia IgG), sense necessitat de presentar cap documentació específica. L’horari d’extracció de mostres és de dilluns a diumenge.