preloader

Blog

Una nova Clínica per als nous temps

Una nova Clínica per als nous temps

Una nova Clínica per als nous temps

La revista Top Girona ha publicat un reportatge de la Clínica Santa Creu, on es comenten les darreres novetats i innovacions que oferim.

La històrica Clínica Santa Creu compta amb una nova gestió al capdavant.

Els més de quaranta professionals que exerceixen al centre els permet oferir un quadre mèdic complet. Compta amb una vintena d’especialitats i capacitat per adaptar-se al creixement turístic que es produeix a l’estiu. A més del servei d’Urgències, disposa d’un aparell de ressonància magnètica d’última generació i d’un centre de rehabilitació i fisioteràpia.

En els últims mesos, els seus serveis s’han reforçat amb la millora de la sala quirúrgica i l’espai de consultes externes. Tot això respon a la voluntat de la Clínica de continuar essent el centre de referència de l’atenció privada i mutualista a l’Alt Empordà. Una voluntat que es veu reflectida en la nova imatge corporativa: al tracte personalitzat i a l’atenció individualitzada de sempre, hi incorporen l’esperit d’innovació amb l’objectiu de garantir una assistència de qualitat.

Aquestes millores són el principi d’una sèrie de projectes assistencials de futur que desenvoluparan progressivament, per situar-se com un referent de l’atenció privada a les comarques gironines.